210.524.1571

Ειδικοι Καθαρισμοι ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΓΡΙΟΧΟΡΤΩΝ Απολυμανσεις – Απεντομωσεις - Μυοκτονιες

ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΓΡΙΟΧΟΡΤΩΝ
Η αποψίλωση και ο καθαρισμός των οικοπέδων είναι η απλή κι εύκολη λύση για την αποφυγή κινδύνου εξάπλωσης πυρκαγιών, η οποία πλέον επιβάλλεται και από το νόμο. Οι ιδιοκτήτες οικοπέδων οφείλουν να καθαρίζουν την ιδιοκτησία τους από τα ξερά χόρτα, φυτά και τα σκουπίδια που τυχόν συσσωρεύονται. Ο καθαρισμός είναι θέμα τόσο αισθητικής όσο και ασφάλειας. Η BICOSCleaningServices αναλαμβάνει τον καθαρισμό και την αποψίλωση χέρσων εκτάσεων και οικοπέδων, επαγγελματικών χώρων, εργοστασίων, εξωτερικών χώρων κοκ. ανεξαρτήτως μεγέθους, σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής.

BICOS Cleaning Services BICOS Cleaning Services

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΟΓΚΩΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ
Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό χώρων από ογκώδη και βαρέα απορρίμματα (παλέτες, δοκάρια, καφάσια, ξύλα, σίδερα κ.α.). Το προσωπικό μας αναλαμβάνει τη μεταφορά των απορριμμάτων με σάκους, καρότσια και φορτηγάκια σε containers συγκέντρωσης, με τα οποία απομακρύνονται από τον χώρο.

BICOS Cleaning Services BICOS Cleaning Services

Απεντομώσεις - Μυοκτονίες - Απολυμάνσεις
Χρησιμοποιώντας επαγγελματικά και μόνο προϊόντα απολύμανσης εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας, καταφέρνουμε την απόλυτη εξόντωση των ενοχλητικών επισκεπτών σας μόνιμα και χωρίς συνέπειες στην ανθρώπινη υγεία. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας (απολυμαντές) φροντίζει ώστε ο χώρος σας να είναι πάντα καθαρός, υγιεινός, και με πιστοποιητικό απολύμανσης.