210.524.1571

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΩΝ, ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΩΝ ΚΑΙ ETALBON

ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΙΣΙΑ
Ο καθαρισμός υαλοπινάκων και των πλαισίων αλουμινίου είναι ένας από τους παλαιότερους τομείς στην παροχή υπηρεσιών καθαρισμού. Πολλά έχουν αλλάξει από τα πρώτα χρόνια στον επαγγελματικό καθαρισμό τζαμιών. Οι δομές κτηρίου έχουν αλλάξει αρκετά και το γυαλί έχει γίνει ένα αναπόσπαστο τμήμα του σχεδίου αρχιτεκτονικής ενός κτηρίου. Δεδομένου ότι το γυαλί έχει γίνει ένα προεξέχον χαρακτηριστικό γνώρισμα σε πολλά κτήρια, τα καθαρά, λαμπερά παράθυρα επιδεικνύουν την ομορφιά του κτιρίου δίνοντας του νέο φως.

BICOS Cleaning Services BICOS Cleaning Services

Σας διαβεβαιώνουμε ότι η Εταιρεία μας κατέχει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία και τις αναγκαίες δυνατότητες για να καθαρίσει τα παράθυρά σας και τα πλαίσια τους σχολαστικά - καμία σταλαγματιά, καμία κηλίδα, καμία ράβδωση.
Για τον καθαρισμό των τζαμιών και ανάλογα με το ύψος του κτιρίου και την πρόσβαση στο χώρο, χρησιμοποιούμε γερανοφόρο, ανυψωτικό μηχάνημα, κρεμαστό καλάθι , τροχήλατη σκαλωσιά καθώς και τη μέθοδο με απιονισμένο νερό και carbon κοντάρι έως 21 μέτρα (5 με 6 ορόφους), με την οποία αποφεύγουμε τη χρήση ανυψωτικών και μειώνουμε το κόστος.

BICOS Cleaning Services BICOS Cleaning Services

ETALBON
Η εξωτερική επένδυση των κτιρίων από ETALBON μπορεί γρήγορα να λερωθεί. Η υπηρεσία μας καθαρισμού ETALBON μπορεί να αποκαταστήσει την επένδυσή του κτιρίου σας και να ενισχύσει την εμφάνιση του. Χρησιμοποιούμε μια σειρά τεχνικών πρόσβασης για την επένδυση και τον καθαρισμό λωρίδων και θα σας συμβουλέψουμε ως προς την πιο κατάλληλη και οικονομικώς αποδοτική μέθοδο σε κάθε περίπτωση.

BICOS Cleaning Services BICOS Cleaning Services